Verbouwing

Nu een winkelcentrum, straks een prettig leefstijlcentrum

Dit jaar staat het winkelcentrum Rozenhof in het teken van een grote verbouwing en veranderingen. De winkel Vomar sluit zich dit jaar aan bij winkelcentrum Rozenhof en zal haar nieuwe deuren gaan openen binnen het winkelcentrum. De Vomar zal te bereiken zijn via de passage van het winkelcentrum.

Een andere verbouwing en verandering is de aanpak van de bereikbaarheid van de parkeergarage. Ook deze zal onder handen genomen worden. Zo worden er twee nieuwe rolbanen aangelegd die direct vanuit de passage toegang geven aan de eerste verdieping van de parkeergarage.

Deze zullen omgeven zijn met glazen gevels, om zo de parkeergarage een vriendelijker en meer open karakter te geven.

Naast deze verbouwing zullen ook de bestaande Vomarlocatie en naastgelegen winkels worden opgepakt om de leegstand tegen te gaan en wordt gewerkt aan het inhuizen van een fietsvoorziening in samenwerking met de gemeente Zaandam.

Wat gaat er veranderen?

Er worden twee nieuwe rolbanen aangelegd die direct vanuit de passage toegang geven aan de eerste verdieping van de parkeergarage. Deze zullen omgeven zijn met glazen gevels, om zo de parkeergarage een vriendelijker en meer open karakter te geven.

Bereikbaarheid

Tijdens de verbouwingswerkzaamheden zullen het winkelcentrum en de parkeergarage bereikbaar blijven voor het publiek.

Via deze website en aankondigingen via Facebook zullen wij de bezoekers tijdens de werkzaamheden verder informeren.

Planning

De huidige verwachting is dat in mei van dit jaar de Vomar op haar nieuwe locatie de deuren voor u opent in het winkelcentrum de Rozenhof. Aan het eiden van het jaar zal dan de verbouwing tot een einde komen.

Een kleine impressie

Een perfecte start voor een dagje winkelen 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Neem contact met ons op!
Aanmelden
Contact

Rozengracht 10
1506 SC Zaandam
info@kwik.eu