Nieuws 

Nieuwe maatregelen winkelcentrum

15 december 2020

Veiligheid voor onze bezoekers, ondernemers en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft het kabinet besloten verregaande maatregelen te nemen om verdere verspreiding tegen te gaan. 

Meer lezen 

Winters Tafereel 

9 november 2020

Gedurende de wintermaanden is een etalage in het winkelcentrum omgetoverd tot een winters tafereel. Versierde kerstbomen, lichtgevende sterren, een slee, een rendier en een stapel cadeaus. Heb jij de winteretalage al gespot?  

Pop-up store Brandweer

19 oktober 2020

Is het jou al opgevallen? Sinds begin oktober tot en met eind november heeft de brandweer een voorlichtings 'Three minutes Pop-up store' in ons winkelcentrum. 

Wil jij weten wat je moet doen in noodsituaties? Of hoe je deze juist kunt voorkomen? Dan ben je van harte welkom!
De pop-up store is geopend op do/vr/za van 10:00 - 16:00 uur.

Wilheminabrug afgesloten

26 september 2019

Potdicht! Voor maanden. De Wilhelminabrug in het centrum van Zaandam is maandagochtend gesloten voor alle wegverkeer en voor wandelaars. De sluiting duurt tot media 2020.

Verkeersregelaars zijn aanwezig om het publiek te informeren over de omleidingen.

Alle informatie

Opening Vomar

8 mei 2019

Op zaterdag 18 mei sluit de Vomar de huidige winkel om 17.00 uur. Op 28 mei wordt de nieuwe winkel feestelijk geopend met allerlei leuke activiteiten. De opening start om 09.00 uur. En natuurlijk viert de rest van de Rozenhof de opening vrolijk mee! Kom dus vooral bij ons langs voor een leuke dag!

Laatste nieuws verbouwing

22 januari 2019

Er wordt hard gewerkt om de vernieuwing te realiseren. Deze week kregen de winkeliers en de bewoners een inkijkje en konden voor de 1e keer op de loopband naar de nieuwe locatie van de Vomar plaatsnemen.

We kijken echt uit naar het vernieuwde centrum!

Een perfecte start voor een dagje winkelen 

Kom gezellig langs bij de leukste winkels in de Rozenhof!

Neem contact met ons op!
Contact

Rozengracht 10
1506 SC Zaandam
info@kwik.eu